Τριπλή παρουσία του Κρόνου σε Ερυθρές, Καρελλά, Σύμη

15 Οκτωβρίου 2024 | Αγώνες, Δρόμος, Χώμα

Πολλαπλή παρουσία του Κρόνου στα αγωνιστικά τεραίν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, με συμμετοχή στο Theseus Road Race στις Ερυθρές, στο 7ο MTB Doxa Cup στο Κτήμα Καρελλά, αλλά και στην Ανάβαση Πανορμίτη στην ακριτική Σύμη.

Στις Ερυθρές, ο Πρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας πέτυχε μία άνετη νίκη στην απαιτητική και πανέμορφη διαδρομή του Theseus Road Race σε διοργάνωση του ΑΟ Θησέας και της WOB Sports Events & Races, ενώ ο Χρήστος Σκυλοδήμος συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου για την κατηγορία Ανδρών Ελίτ.

Στο βάθρο της κατηγορίας Εφήβων για ακόμα έναν αγώνα ο Μύρωνας Κονταξής, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενώ και ο Αλέξανδρος Καρούσος, κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Ν. Ανδρών, αν και ένα σκασμένο ελαστικό του στέρησε πολύτιμο χρόνο στη γενική κατάταξη.

Στους Μάστερς, οι Φοίβος Λαλαγιάννης και Σταύρος Σούμας κατέλαβαν τη 2η θέση στις κατηγορίες Α και Δ αντίστοιχα. Περαστικά στον άτυχο Πάνο Μπουτούρη ο οποίος ενεπλάκη σε μαζική πτώση νωρίς στον αγώνα, και αναγκάστηκε σε εγκατάλειψη.

Με τη νίκη του Περικλή Ηλία στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της φετινής World of Bike League, ο Κρόνος Νίκαιας αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα της σχετικής κατάταξης, με το έπαθλο να παραλαμβάνει ο προπονητής μας Γιώργος Μανιάτης.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα της ομάδας μας:

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
1🥇Περικλής ΗλίαςΆνδρες
1🥇Αλέξανδρος ΚαρούσοςΝέοι Άνδρες
2🥈Μύρωνας ΚονταξήςΈφηβοι
2🥈Φοίβος ΛαλαγιάννηςΜάστερς Α
2🥈Σταύρος ΣούμαςΜάστερς Δ
3🥉Χρήστος ΣκυλοδήμοςΆνδρες
6Γιώργος ΠαπαδογεωργήςΆνδρες
8Απόστολος ΖορμπάςΜάστερς Β
10Γρηγόρης ΣουβατζόγλουΆνδρες
12Παναγιώτης ΜοσχογιαννάκηςΜάστερς Β
DNFΠάνος ΜπουτούρηςΜάστερς Β
Φωτογραφίες

© Νάσος Τριανταφύλλου | www.nassostriantafyllou.gr

Στο Κτήμα Καρελλά και την 7η διοργάνωση του καθιερωμένου MTB Doxa Cup των ΑΟ Δόξα Πεύκης και ΑΟ Παράδεισος, ο Κρόνος συμμετείχε με 10μελή αποστολή των αναπτυξιακών κατηγοριών του, συνοδευόμενη από την προπονήτρια μας Ιωάννα Πλέγα Γαβριλάκη.

Ο Δημήτρης Κατάκης αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Παίδων, ενώ στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε και η Ζωή Ταμπούρλου στην κατηγορία Σούπερ Μίνι Κορίτσια. Όλοι τους όμως ήταν απολαυστικοί: ο Γιάννης Μακριδάκης, ο Αντώνης – Νεκτάριος Μουζάκης, ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου, ο Κωνσταντίνος Πουλάκος, ο Σιλβέστρο Πουλίσι, η Χριστίνα Σούλη, ο Στέφανος Σούλης και η Μελία Ταμπούρλου!

Αναλυτικά αποτελέσματα:

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
1🥇Δημήτριος ΚατάκηςΠαίδες
2🥈Ζωή ΤαμπούρλουΣούπερ Μίνι Κορίτσια
4Χριστίνα ΣούληΜίνι Μικρά Κορίτσια
5Μελία ΤαμπούρλουΜίνι Μεγάλα Κορίτσια
13Κωνσταντίνος ΠαπαποστόλουΠαμπαίδες
16Αντώνιος Νεκτάριος ΜουζάκηςΜίνι Μικρά Αγόρια
18Στέφανος ΣούληςΜίνι Μεγάλα Αγόρια
18Κωνσταντίνος ΠουλάκοςΠαμπαίδες
20Ιωάννης ΜακριδάκηςΜίνι Μεγάλα Αγόρια
26Σιλβέστρο ΠουλίσιΠαμπαίδες

Τέλος, στη μακρινή Σύμη ταξίδεψε ο Γιάννης Μαραγιάννης προκειμένου να συμμετάσχει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στη 10η Ανάβαση Πανορμίτη με διοργανωτή τον ΑΣ Ρόδου «Έλαφος».

Ο Γιάννης ήταν εντυπωσιακός για μία ακόμα φορά, επιτυγχάνοντας όχι απλά την κατάκτηση της νίκης, αλλά και νέο ρεκόρ διαδρομής για την κατηγορία Μίνι Μεγάλα, με χρόνο 7:15.05 στην ανάβαση των 3χλμ.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειές σας!

Σταθερά δίπλα μας, η ομάδα των Χορηγών μας που διευκολύνει την παρουσία του Κρόνου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This