ΧΟΡΗΓΟΙ

Οι χορηγοί και υποστηρικτές μας είναι η κινητήριος δύναμη για τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Η συμβολή τους είναι πολύτιμη, τόσο για την ομαλή λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας, όσο και για τις διοργανώσεις αγώνων που αναλαμβάνει ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας σε όλη την Ελλάδα .

kronoslogo

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1959 από τον Σάββα Παπάζογλου με έδρα στην πλατεία Ψυρρή.

Ασχολήθηκε με την εμπορία (χονδρική και λιανική) ειδών οικιακής χρήσης με κύριο στόχο τις αγορές της Ελληνικής Περιφέρειας. Το 1982 πήρε τη σημερινή της επωνυμία από τα παιδιά του, Λυμπέρη, Παντελή και Δημήτρη. Σήμερα η επιχείρηση στεγάζεται σε σύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Νίκαια και διοικείται από την 3η γενιά, ενώ από τις αρχές του 2000 επεκτάθηκε και στην εξαγωγή προϊόντων σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας σε κρύσταλλο, γυαλί, ανοξείδωτο, πορσελάνη και η δυνατότητα χειροποίητης επεξεργασίας των κρυστάλλινων και γυάλινων προϊόντων είναι το ατού μας. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απευθύνονται σε κλασικές και σύγχρονες οικιακές απαιτήσεις καθώς επίσης στο υψηλό επίπεδο των επαγγελματιών του χώρου.

Παρακολουθώντας στενά τις σύγχρονες απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό της αγοράς δηλώνουμε παρόντες προσδοκώντας μια συνεργασία μαζί σας, αξιόπιστη, αποτελεσματική και άμεση, βασισμένη στις αρχές, ιδανικό κόστος κτήσης, άριστη ποιότητα, άμεση παράδοση με εγγύηση τα 64 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας μας.

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΥ Νίκαιας από την ίδρυσή του, το έτος 1992, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη μας στην προσπάθειά του για την ανάπτυξη του Αθλήματος της ποδηλασίας στην πόλη της Νίκαιας και σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

www.sptableware.gr | Γέμελου 2, Νίκαια | 2104912115

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της Ποδηλασίας από το 1991 και ιδρυτής της είναι ο Κωνσταντίνος Ι. Κεφαλάς.

Το Kefalasbikes.gr υποστηρίζει ως βασικός χορηγός την προσπάθεια της Ομάδας του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας από την ίδρυσή της το 1992, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του όλα αυτά τα χρόνια για την προώθηση του ποδηλάτου και του αθλήματος.

Στον χώρο μας θα βρείτε ένα φιλικό περιβάλλον με ανθρώπους που αγαπάνε και γνωρίζουν το αντικείμενό τους, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.

Επίσης θα βρείτε μια πλήρη έκθεση όλων των ειδών ποδηλάτων και προϊόντων που σας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις υψηλές απαιτήσεις σας.

www.kefalasbikes.gr | 25ης Μαρτίου 71, Πειραιάς | 2104204001

Από το 1973 ToFarmakeioMou εδώ και 50 χρόνια προωθεί και υπηρετεί την υγεία και την ευεξία σε όλους τους τομείς.

Υποστηρικτής όλων των αθλητικών δράσεων αλλά κυρίως αυτών της ποδηλασίας, δεδομένης της αθλητικής ιστορίας που κουβαλάει ο ιδρυτής του Θ.Σακόπουλος, είναι υπερήφανος Χορηγός του Π.Σ Κρόνος επί σειρά ετών.

Με 6 σύγχρονα φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΤοFarmakeioMou.gr το οποίο προσφέρει στον πολίτη μία ευρεία γκάμα παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, εξασφαλίζοντας ταχύτητα στην παράδοση και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, σεβόμενο πάντα τις αρχές της φαρμακευτικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας που διέπει την κατάρτιση συμβάσεων από απόσταση.

Με πρωταρχικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και με όπλο του την ολοένα αυξανόμενη αποδοχή και αγάπη της ελληνικής κοινωνίας, το ΤοFarmakeioMou.gr διαρκώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στην ολοένα μεταβαλλόμενη κοινωνική πραγματικότητα, όντας σύγχρονο, πρωτοπόρο, εύκολο και διαδραστικό.

«Διότι οι υπηρεσίες είναι πάνω απ’ όλα ο Άνθρωπος και η Τεχνολογία έχει αξία μόνο όταν υπηρετεί τον άνθρωπο»

www.tofarmakeiomou.gr | Αθαν. & Αναστ. Μουρίκη 50, Ελευσίνα | 2105813343

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών και ειδικότερα στο χώρο των Εκτυπώσεων και Διαφημιστικών εκδόσεων από το έτος 2006 προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την πλήρη και αποτελεσματικότερη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας.

Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας αφορά τόσο τον δημιουργικό σχεδιασμό όσο και την εφαρμογή όλου του παραγωγικού φάσματος, από το στάδιο της προ εκτύπωσης έως και την τελική παράδοση των προϊόντων του εκάστοτε πελάτη μας.

Η επιμέλεια σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και με της άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και τον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζει υψηλότατο επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα που παράγουμε.

Στόχος μας είναι, μέσα από την βαθιά γνώση της αγοράς των Γραφικών Τεχνών, να επιτυγχάνουμε τις πιο συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες τηρώντας συγχρόνως και αδιαλείπτως την αρχή σχέσης κόστους – ποιότητας – χρόνου παράδοσης – εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Στα πλαίσια μιας απαιτητικής και ανταγωνιστικής αγοράς, η εταιρεία μας προσδοκά να γίνει ο άμεσος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης σας.

Είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια ανάπτυξης και λειτουργίας του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας και κατ’ επέκταση του αθλήματος της ποδηλασίας, με την παράλληλη προβολή της εταιρείας μας.

www.skyprinting.gr | Ελ. Βενιζέλου 128, Ν. Σμύρνη | 2102838804

Η εταιρεία “ΣΟΥΜΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο.Ε.” προσφέρει εμπειρία, προϊόντα και υπηρεσίες σε ό,τι αφορά το ηλεκτρικό κομμάτι των αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και μοτοσυκλετών (λάμπες, led, xenon καθώς και το πρώτο ηλεκτρολογικό υλικό).

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1981 στην Αθήνα, και από τότε έως και σήμερα πραγματοποιεί ανοδική πορεία, ώστε σήμερα να βρίσκεται μεταξύ των πιο καταξιωμένων εταιρειών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Εξερευνούμε συνεχώς την αγορά και αξιολογούμε τους προμηθευτές μας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Όλα τα εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε φέρουν πιστοποιήσεις ISODNVCSATUV κ.ά. ώστε να μπορούμε να διαθέτουμε εγγυημένη ποιότητα στα είδη μας.

Στόχος μας είναι η επίσκεψη σ’ ένα από τα καταστήματά μας να αποτελεί μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους πελάτες μας. Το άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό μας, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η ποικιλία επώνυμων προϊόντων και το άνετο parking αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας μας.

www.soumasmpataries.gr | Γρ. Λαμπράκη 288, Νίκαια | 2104252308

Τα πρώτα, δειλά, βήματα για τη δημιουργία της Demaraz έγιναν το Φθινόπωρο του 2008.

Σκοπός, να δημιουργήσουμε ρούχα ποδηλασίας που να μπορούμε πρώτα από όλα να… φορέσουμε εμείς! Με την πάροδο των ετών η εμπειρία μας σε όλα τα στάδια παραγωγής, από το σχεδιασμό των ρούχων έως τη ραφή τους, μας επιτρέπει να μπορούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες κάθε ομάδας και να παρέχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό είτε πρόκειται για ακαδημίες είτε για αθλητές υψηλού επιπέδου.

Η σχέση μας με τον Κρόνο μας κάνει υπερήφανους γιατί παρέχουμε ρουχισμό σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να παρέχουμε τεχνικά ρούχα και αξεσουάρ σε αθλητές υψηλού επιπέδου. Στο επίπεδο δηλαδή που και η τελευταία λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η ευκαιρία που έχουμε να δοκιμάσουμε τα ρούχα μας στο υψηλότερο επίπεδο έχει μόνο μια προοπτική: Να μας κάνει όλο και καλύτερους!

Η υπόσχεση μας στους ανθρώπους του Κρόνου, τους παράγοντες και πολύ περισσότερο τους αθλητές, είναι μέσα από την μεταξύ μας σχέση να γίνουμε όλοι ακόμα καλύτεροι.

www.demaraz.gr | Π. Γιάνναρη 1, Μενεμένη | 2310706130