ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κρόνος Νίκαιας βρίσκεται σταθερά και διαχρονικά στις κορυφαίες θέσεις των πλέον δραστήριων Ελληνικών σωματείων σε ό,τι αφορά τη Διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων.

Ακολουθώντας πιστά το όραμά μας για τον αναπτυξιακό ρόλο των Ποδηλατικών συλλόγων, δίνουμε στις μικρές κατηγορίες τη σημασία που τους αξίζει, έχοντας καθιερώσει για αυτές, αγώνες σε όλα τα αγωνίσματα της ποδηλασίας: στο δρόμο, στο χώμα και στην πίστα.

Ταυτόχρονα, η τεχνογνωσία 30 ετών, μάς επιτρέπει να διοργανώνουμε αγώνες με υψηλά ποιοτικά στάνταρντς και για τις Elite κατηγορίες, πάντα με σεβασμό στους αθλητές και με κύριο γνώμονα την ασφάλειά τους.

kronoslogo
SPTableware Pista Cup
SPTableware Pista Cup

Σειρά αγώνων ποδηλασίας Πίστας που πραγματοποιούνται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και απευθύνονται στις κατηγορίες από Super Mini (εκτός συναγωνισμού) έως Παίδων / Κορασίδων.

St. George Kiafas MTB Race
St. George Kiafas MTB Race

Αγώνας MTB στον Αγ. Γεώργιο Κιάφας στη Μάνδρα, σε συνεργασία με την West Coast Cycling Team. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα και απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες από Super Mini (εκτός συναγωνισμού) έως Μάστερς.

Ανάβαση Υμηττού "Πολυχρόνεια"
Ανάβαση Υμηττού "Πολυχρόνεια"

Αγώνας ποδηλασίας Δρόμου στη μνήμη του Ανδρέα Πολυχρόνη, ιδρυτή του ιστορικού ΠΕΣΑ Αστέρας. Ο αγώνας έχει εκκίνηση στο Πυροφυλάκειο του Υμηττού στην Καισαριανή και τερματισμό στις κεραίες του Υμηττού και παραδοσιακά πραγματοποιείται κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου

Gran Fondo East Attica
Gran Fondo East Attica

Το μεγαλύτερο Gran Fondo της Αττικής, με εκκίνηση και τερματισμό στη Ραφήνα, σε συνδιοργάνωση με την MISC+ Sport Media.

Πρωτάθλημα δρόμου ΤΕΠΑ μικρών κατηγοριών
Πρωτάθλημα δρόμου ΤΕΠΑ μικρών κατηγοριών

Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής μικρών κατηγοριών σε συνδιοργάνωση με την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Αττικής (ΤΕΠΑ) στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά

Έπαθλο "Σπύρος Παπαγιάννης"
Έπαθλο "Σπύρος Παπαγιάννης"

Αγώνας Ατομικής χρονομέτρησης Δρόμου (χρονοανάβαση) στη μνήμη του Σπύρου Παπαγιάννη.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ