Νίκες σε Πάρνηθα, Κρήτη και Σαλαμίνα για τον Κρόνο

22 Οκτωβρίου 2024 | Αγώνες, Δρόμος, Χώμα

2η Ανάβαση Κερατοβούνι & 61η Ανάβαση Πάρνηθας

19-20 Οκτωβρίου 2024

Αττική
  • Παίδες
  • Έφιβοι – Νεάνιδες
  • Άνδρες – Γυναίκες Ελίτ
  • Άνδρες – Γυναίκες Μάστερς
ΠΑΣ Ερμής

Ακόμα ένα αγωνιστικό σαββατοκύριακο που η ομάδα μας στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες διοργανωτών αγώνων σε όλη τη χώρα, δίνοντας το παρών σε έξι (6) αγώνες δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, σε Κερατοβούνι, Πάρνηθα, Χανιά, Σαλαμίνα και Αιγιάλεια.

Στο διήμερο αναβάσεων του ΠΑΣ Ερμής, συμμετείχαμε με 16 αθλητές, με το Χρήστο Σκυλοδήμο να ανεβαίνει στο βάθρο της κατηγορίας Ανδρών, τόσο στη 2η Ανάβαση Κερατοβούνι κατακτώντας την τρίτη θέση, όσο και στην 61η Ανάβαση Πάρνηθας, προσθέτοντας με τη νίκη του στην κατηγορία, ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια φθινοπωρινή συγκομιδή του.

Βάθρο και για την Ειρήνη Καρούσου στο Κερατοβούνι, με τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Γυναικών, ενώ στην Πάρνηθα, ο Γιάννης Κουρούνης με ένα εντυπωσιακό σπριντ που του εξασφάλισε την τρίτη θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική φέτος κατηγορία Παίδων, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Στο βάθρο όμως ανέβηκαν και οι Μάστερς μας, Φοίβος Λαλαγιάννης στην κατηγορία Α (χάλκινο μετάλλιο) και Χρήστος Κουρμπέτης στην Δ (αργυρό). 

2Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΕΡΑΤΟΒΟΥΝΙ, 19/10/2024

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
2🥈Καρούσου ΕιρήνηΓυναίκες Ελίτ
3🥉Σκυλοδήμος ΧρήστοςΆνδρες Ελίτ
4Κουρούνης ΙωάννηςΠαίδες
6Παπαδογεωργής ΓεώργιοςΆνδρες Ελίτ
8Τσιρδήμος ΝικόλαοςΠαίδες
9Σούμας ΣταύροςΜάστερς Γ-Δ

61Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, 20/10/2024

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
1🥇Σκυλοδήμος ΧρήστοςΆνδρες Ελίτ
2🥈Κουρμπέτης ΧρήστοςΜάστερς Δ
3🥉Κουρούνης ΙωάννηςΠαίδες
3🥉Λαλαγιάννης ΦοίβοςΜάστερς Α
4Χιώτης ΑθανάσιοςΜάστερς Α
4Σούμας ΣταύροςΜαστερς Δ
5Μελιούμης ΔημήτριοςΜάστερς Δ
6Κατάκης ΔημήτριοςΠαίδες
6Ζορμπάς ΑπόστολοςΜάστερς Β
7Παπαδογεωργής ΓεώργιοςΆνδρες Ελίτ
11Αλεβίζος ΠαύλοςΠαίδες
12Κατίκας ΧαράλαμποςΜάστερς Γ
13Τσιρδήμος ΝικόλαοςΠαίδες
18Παπίτσης ΔημήτριοςΜάστερς Γ
20Μπερδεμπές ΙωάννηςΜάστερς Β

Γύρος Φθινοπώρου 2024 Minoa Palace – Νικόλας Χαβρές

19-20 Οκτωβρίου 2024

Χανιά, Κρήτη

  • Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
  • Παμπαίδες – Παγκορασίδες
  • Παίδες – Κορασίδες
  • Έφηβοι – Νεάνιδες
  • Άνδρες – Γυναίκες Ελίτ/Κ23
  • Μάστερς

ΠΟΧ Τάλως

Στην Κρήτη, Γιάννης Μαραγιάννης και Δημήτρης Γαγλίας συμμετείχαν στο διήμερο Γύρο Φθινοπώρου 2024 σε διοργάνωση του ΠΟΧ Τάλως, με δύο αγώνες criterium στον Πλατανιά και τον Αποκόρωνα Χανίων.

Ο Γιάννης επικράτησε και στους δύο αγώνες στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα, κατακτώντας ισάριθμα χρυσά μετάλλια, ενώ ο Πρωταθλητής Ελλάδας Παμπαίδων Δημήτρης, μετά το σκασμένο ελαστικό της πρώτης ημέρας που τον ανάγκασε να τερματίσει στην 5η θέση, κατέκτησε τη νίκη στο δεύτερο αγώνα που έκλεισε το διήμερο στα Χανιά.

 

Γύρος Φθινοπώρου 2024 Minoa Palace – Νικόλας Χαβρές

20 Οκτωβρίου 2024

Σαλαμίνα

  • Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
  • Παμπαίδες – Παγκορασίδες
  • Παίδες – Κορασίδες
  • Μάστερς

ΑΣ Πρωτέας Σαλαμίνας & Alter Bike Tours

Στη Σαλαμίνα, 7μελής αποστολή μας συμμετείχε την Κυριακή στο Salamina MTB Race, ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση του ΑΣ Πρωτέας και της Alter Bike Tours, με τον συνήθη ύποπτο Τάσο Παπαποστόλου να πετυχαίνει μια εμφατική νίκη στην κατηγορία Μάστερς, συνεχίζοντας τις υψηλού επιπέδου φετινές εμφανίσεις του.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και των μικρών αθλητριών και αθλητών από την Ακαδημία του Κρόνου, με τη Βασιλική Νάστα να ανεβαίνει στο βάθρο της κατηγορίας Μίνι Μικρά Κορίτσια (2η θέση), και τις Μελία Ταμπούρλου και Σωτηρία Τζιούβα σε αυτό της κατηγορίας Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, κατακτώντας τη 2η και 4η θέση αντίστοιχα, ενώ μία ακόμα απολαυστική Κυριακή ποδηλατώντας είχαν οι Λάμπρος Χαχάλης, Κωνσταντίνος Παπαποστόλου και Δημήτρης Πετρήχος συμμετέχοντας στην κατηγορία Παμπαίδων.

Το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας για το Σαββατοκύριακο ολοκλήρωσε ο Πάνος Μοσχογιαννάκης, με τη συμμετοχή του την Κυριακή στην 1η Ανάβαση Αιγιαλείας (6ος κατ. Μάστερ Β) , μια νέα πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Αιγίου και βετεράνου πρωταθλητή της ποδηλασίας πίστας Χρήστου Τσερεντζούλια σε συνδιοργάνωση με τον ΠΟ Πάτρας. Χρήστο καλή επιτυχία σε όλα τα μελλοντικά σου σχέδια για την ποδηλασία στην περιοχή του Αιγίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειές σας, είναι χαρά μας να σας στηρίζουμε, πάντα με τη βοήθεια των πολύτιμων Χορηγών μας.

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This