Νίκες και σε Μάνδρα, Τείχιο και Πετρούπολη για τον Κρόνο

29 Απριλίου 2024 | Αγώνες, Χώμα

Σε εξαιρετική κατάσταση αποδεικνύεται πως βρίσκονται οι αθλητές της ομάδας μας στο MTB, αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται από το προπονητικό μας επιτελείο σε όλες τις κατηγορίες.

Στο Τείχιο Φωκίδας, η επικράτηση του Κρόνου ήταν σχεδόν καθολική στον αγώνα Marathon 74χλμ, με τον τερματισμό να βρίσκει και τους 5 αθλητές μας στη δεκάδα της Γενικής Κατάταξης και στα βάθρα των ηλικιακών κατηγοριών τους.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Νέων Ανδρών, Αλέξανδρος Καρούσος και Ηρακλής Μπαλάφας έκαναν το 1-2, στην κατηγορία Ανδρών Ελίτ, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος και Περικλής Ηλίας το 3-4, ενώ στην κατηγορία Μαστερς Β ο Πάνος Μπουτούρης πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο παλμαρέ του.

Τη δεύτερη ημέρα, στον αγώνα XCP των 34χλμ, Καρούσος και Μπαλάφας επανέλαβαν το 1-2 στην κατηγορία Νέων Ανδρών, με τον Πάνο Μπουτούρη να ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου στη Μαστερ Β, τον Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στους Άνδρες Ελίτ και τον Περικλή Ηλία να τερματίζει στην 7η θέση στην ίδια κατηγορία.

Στη Μάνδρα, στους αγώνες που ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον ΠΣ Μάνδρας Δυτική Ακτή (περισσότερα εδώ), Γιάννης Μαραγιάννης (Μίνι Μεγάλα Αγόρια) και Τάσος Παπαποστόλου (Μάστερς) δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους κατακτώντας τη νίκη στις κατηγορίες τους στους αγώνες XCC.

Σημαντική βέβαια ήταν η προσπάθεια όλων των αθλητριών και αθλητών μας το διήμερο 20-21 Απριλίου στην Κιάφα:

Στο 9o St George Kiafa MTB συμμετείχαν επιπλέον, η Σοφία Μουρτζούκου (5η, Παγκορασίδες), ο Δημήτρης Πετρήχος (7ος, Παμπαίδες), ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου (11ος, Παμπαίδες) και ο Κωνσταντίνος Πουλάκος (20ος, Παμπαίδες).

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Hellenic XCC Series 2024, συμμετείχαν η Ειρήνη Καρούσου (6η, Women Elite), ο Αλέξανδρος Καρούσος (9ος, Men Elite), ο Ηρακλής Μπαλάφας (11ος, Men Elite) και ο Ερμής Στεφανής (14ος, Παίδες).

Τέλος, μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών μας στον τρίτο αγώνα του διημέρου, το Hellenic XCO Series #2: Περικλής Ηλίας (5ος, Men Elite), Ειρήνη Καρούσου (7η, Women Elite), Αλέξανδρος Καρούσος (11ος, Men Elite), Ερμής Στεφανής (13ος, Παίδες), Νικόλαος Τσιρδήμος (16ος, Παίδες), Αθανάσιος Μουρτζούκος (21ος, Παίδες), ενώ ο Ηρακλής Μπαλάφας (Men Elite) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του.

Στην Πετρούπολη και στους αγώνες που συνδιοργάνωσαν ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. και ΠΔΣ Οδυσσέας το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου για τις μικρές κατηγορίες, ο ΠΣ Κρόνος Νίκαιας συμμετείχε με 8 Αθλητές.

Το Σάββατο στον αγώνα XCE, η Μελία Ταμπούρλου και ο Γιάννης Μαραγιάννης κατέλαβαν την 3η θέση στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια και Μίνι Μεγάλα Αγόρια αντίστοιχα, ο Ερμής Στεφανής την 4η στους Παίδες, η Ζωή Ταμπούρλου την 6η στα Super Mini, ενώ συμμετείχαν ακόμα ο Στέφανος Σούλης (Μίνι Μεγάλα Αγόρια) και ο Αλέξης Τσουκαλάς (Παμπαίδες).

Την Κυριακή στους αγώνες XCP, η Ζωή Ταμπούρλου κατέλαβε την 1η θέση στα Super Mini Κορίτσια, o Ερμής Στεφανής την 3η στους Παίδες, ο Δημήτρης Πετρήχος και η Μελία Ταμπούρλου την 5η σε Παμπαίδες και Μίνι Μεγάλα Κορίτσια αντίστοιχα και ο Αντώνης Μουζάκης τη 15η σε Μίνι Μικρά αγόρια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους – αθλήτριες, αθλητές και προπονητές – για τις προσπάθειές σας!

Φωτογραφίες: Νάσος Τριανταφύλλου & συνοδοί αποστολών

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This