Διοργάνωση και θέαμα υψηλού επιπέδου στη Μάνδρα

25 Απριλίου 2024 | byKronos, Αγώνες, Χώμα

Ένα ακόμα χωμάτινο ποδηλατικό διήμερο είχαμε τη χαρά να συνδιοργανώσουμε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου με τον ΠΣ Μάνδρας Δυτική Ακτή και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στη γνώριμη περιοχή της Κιάφας στη Μάνδρα.

Οι αγώνες, αφ’ ενός η 9η διοργάνωση του γνωστού St. George Kiafa MTB Race και αφ’ ετέρου τα Hellenic XCC Series 2024 #3 και Hellenic XCO Cup #2, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με συνολικά 279 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.

Ειδικά στους δύο διεθνείς αγώνες είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε από κοντά σπουδαίους αθλητές, με τους  Έλληνες Πρωταθλητές Περικλή Ηλία, Αλέξανδρο Αθανασιάδη, Δημήτρη Αντωνιάδη και Ελευθερία Γιάχου, να πλαισιώνονται από σημαντικές διεθνείς παρουσίες, μεταξύ των οποίων η 7 φορές Πρωταθλήτρια Βελγίου Alice Pirard, η 3 φορές Πρωταθλήτρια Μεξικού Erika Monserrath Rodriguez Suarez, ο 3 φορές Πρωταθλητής Ρουμανίας Patrick Pescaru, και βέβαια ο 4 φορές Πρωταθλητής Ουκρανίας Dmytro Titarenko και η 4 φορές Πρωταθλήτρια Βελγίου Emeline Detilleux, αμφότεροι οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές και τις δύο ημέρες στους αγώνες των κατηγορίων Men και Women Elite αντίστοιχα, φορώντας τις φανέλες των Πρωταθλητών των χωρών τους.

Άπαντες οι συμμετέχοντες και οι ξένες αποστολές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το σχεδιασμό των διαδρομών των αγώνων XCC και XCO, ενώ διθυραμβικά ήταν τα σχόλια και της κομισαρίου της UCI κας Michela Vidori σχετικά με το επίπεδο της διοργάνωσης, τις διαδρομές, τις απονομές και τη φιλοξενία.

Φωτογραφίες

© Νάσος Τριανταφύλλου | www.nassostriantafyllou.gr

Τέλος, σημαντική ήταν και η δέσμευση του Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιου Δρίκου για περαιτέρω στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλει ο τοπικός σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την καθιέρωση της περιοχής της Κιάφας στη Μάνδρα ως ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά τερέν για αγώνες mountain bike της χώρας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία των αγώνων, τους πολύτιμους Χορηγούς μας και βεβαίως τους εθελοντές του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μάνδρας Ειδυλλίας “Πατέρας”.

Δείτε στα παρακάτω links τα αποτελέσματα και των τριών αγώνων:

 

Φωτογραφίες

© Νάσος Τριανταφύλλου | www.nassostriantafyllou.gr

Tags:
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This