7+1=8 Πρωταθλήματα XCM για τον Περικλή

29 Μαΐου 2023 | Αγώνες, Χώμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB XCM (Μαραθωνίου)

28 Μαΐου 2023

Αργιθέα, Θεσσαλία

  • Άνδρες ελίτ
  • Μάστερς

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας & ΠΓΣ Λάρισας

Σαρωτικός για 8η φορά στο Πρωτάθλημα Μάραθον ΜΤΒ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας, χωρίς ανάσα με την επιστροφή του από τον Διεθνή Γύρο Αλβανίας που κατέκτησε την 3η θέση της Γενικής και την κόκκινη φανέλα των βουνών, μπήκε στην εκκίνηση του αγώνα παρά την κούραση του πενθήμερου γύρου.
Στην πρώτη στροφή του Μάραθον έκανε αναγνώριση της λασπωμένης διαδρομής και στην δεύτερη ανέβασε ρυθμό αποκτώντας σημαντική διαφορά, στην τρίτη κοντρόλαρε τον ρυθμό του και με ασφαλή οδήγηση ολοκλήρωσε για άλλη μια φορά πρώτος τον αγώνα.
Ο Αλέξανδρος Καρούσος ενώ ήταν σε απόσταση διεκδίκησης ενός μεταλλίου, στην 2η στροφή με βλάβη ελαστικού έχασε πολύτιμο χρόνο και την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του στην 5η θέση.
Σταθερή αξία ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος απόλαυσε τον αγώνα του τερματίζοντας στην 6η θέση με τον Ηρακλή Μπαλάφα μετά από διακυμάνσεις θέσεων να τερματίζει 9ος, εξαιρετική η παρουσία μας 4 Αθλητές στους κορυφαίους εννέα του αγώνα.
Στους Μάστερς Γ, 6ος ο Τάσος Παπαποστόλου σε ένα αγώνα απαιτητικό είχε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, ο έτερος της κατηγορίας Χρήστος Θεοδωρίδης κατάφερε να ολοκληρώσει τους 2 γύρους του αγώνα, αποκτώντας μια ακόμα εμπειρία ζωής.
Μπράβο σε όλους, πολλά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις και την προσπάθεια σας.
Μαέστρος των επιτυχιών ο Προπονητής μας Μανιάτης Γιώργος, Μπράβο κύριε Γιώργο.

Απίστευτης ομορφιάς τα μαγευτικά τοπία των Θεσσαλικών Αγράφων, που φιλοξένησαν τους αγώνες για δεύτερη χρονιά, μας αποζημίωσαν για άλλη μια φορά.

Φωτογραφίες © ΠΣ Κρόνος Νίκαιας & Παντελής Τζερτζεβέλης

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This