Στο βάθρο Περικλής και Μπούγλας στο Ουζμπεκιστάν

15 Μαΐου 2023 | Αγώνες, Διεθνή, Δρόμος

The Tour Oqtosh – Chorvoq Mountain I & II

10-11 Μαΐου 2023

Ουζμπεκιστάν

  • UCI 1.2

Tour of Bostonliq I & II

13-14 Μαΐου 2023

Ουζμπεκιστάν

  • UCI 1.2

Άλλους 6 βαθμούς πρόσθεσαν οι Πρωταθλητές μας Γιώργος Μπούγλας και Περικλής Ηλίας στην συγκομιδή της χώρας μας για τη διεκδίκηση μίας θέσης πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024.
Στον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες στους οποίους συμμετέχει η Εθνική ομάδα Δρόμου Ανδρών στο Ουζμπεκιστάν, το The Tour Oqtosh – Chorvoq – Mountain I (UCI 1.2), ο Γιώργος κατέλαβε την 9η θέση και ο Περικλής την 10η.
Συγκλονιστικός Περικλής Ηλίας, παίρνει τη νίκη στον δεύτερο αγώνα της Εθνικής μας, το The Tour Oqtosh – Chorvoq – Mountain II (UCI 1.2),  απόστασης 173χλμ!
Στην 3η θέση ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, στην 6η ο έτερος Πρωταθλητής μας Γιώργος Μπούγλας και στην 29η ο Νίκος Δράκος σε μία εκπληκτική ημέρα για την Εθνική μας.
Ο Περικλής αποσπάστηκε με 11 αθλητές, στους οποίους στην εξέλιξη του αγώνα προστέθηκε και ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. Με επίθεση στο γκρουπ των 5 αθλητών που είχαν απομείνει στο τελευταίο χιλιόμετρο, ο Πρωταθλητής μας πήρε μια πανάξια νίκη και πρόσθεσε άλλους 40 βαθμούς στην προσπάθεια της Ελλάδας για τη διεκδίκηση μια θέσης πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024.
Με αυτή τη σπουδαία επιτυχία, στον 2ο από τους συνολικά τέσσερις αγώνες που θα δώσει η Εθνική ομάδα δρόμου Ανδρών στο Ουζμπεκιστάν, προστίθενται 75 βαθμοί στη συγκομιδή της χώρας στο UCI Olympic Ranking.
Βάθρο και για το Γιώργο Μπούγλα, στο Tour of Bostonliq II (UCI 1.2)!
Ο Γιώργος τερμαάτισε στη δεύτερη θέση και ολοκληρώσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας στο Ουζμπεκιστάν, προσθέτοντας άλλους 30 πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τη διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης.
Από κοντά και ο Περικλής Ηλίας (5ος) συνεισφέρει άλλους 15 βαθμούς στην κοινή προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών.
Ήδη η χώρα μας σκαρφάλωσε 5 θέσεις μέσα σε 3 ημέρες, ανέβηκε από την 45η στην 40ή θέση και πλέον βλέπει το Παρίσι με αισιοδοξία!
Συγχαρητήρια στους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας και καλή επιτυχία στην συνέχεια της προσπάθειά σας!
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This