Εντυπωσιακοί οι νέοι αθλητές μας στον 45ο Γύρο Θυσίας

27 Μαρτίου 2023 | Αγώνες, Δρόμος

45ος Γύρος Θυσίας Road Race

25 Μαρτίου 2023

Πάτρα, Αχαΐα

  • Ανδρών – Γυναικών Elite / U23
  • Εφήβων – Νεανίδων

ΠΟ Πατρών

Gran Fondo Θυσίας

26 Μαρτίου 2023

Πάτρα – Καλάβρυτα, Αχαΐα

  • Ανδρών – Γυναικών Elite / U23
  • Εφήβων – Νεανίδων
  • Μάστερς
  • Sportive / Open

ΠΟ Πατρών

Με σπουδαίες επιδόσεις και σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον οι εμφανίσεις Σκυλοδήμου – Μπερδεμπέ – Ειρήνης Καρούσου στον 45ο Γύρο Θυσίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΠΟ Πατρών.

Οι νεαροί αθλητές του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας (κατηγορία Νέων Ανδρών, Εφήβων και Γυναικών αντίστοιχα) ήταν εντυπωσιακοί τόσο στον αγώνα αντοχής του Σαββάτου 25/3 από την Κάτω Αχαΐα στον Κρίνο (118χλμ), όσο και στο Gran Fondo “Thisias” την Κυριακή 26/3 στην κλασική διαδρομή Πάτρα-Αγ. Λαύρα (100χλμ).
Ο Χρήστος, σε διαρκώς ανοδική πορεία, τερμάτισε το Σάββατο στην 4η και την Κυριακή στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ ο Κωνσταντίνος στην 3η στην κατηγορία Εφήβων το Σάββατο και στην εντυπωσιακή 13η της Γενικής κατάταξης την Κυριακή (2ος Εφήβων), όντας στο ολιγομελές πρώτο γκρουπ για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η Ειρήνη επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και στον Δρόμο, μετά από το χώμα, τερματίζοντας στη 2η της κατηγορίας Γυναικών στο GF της Κυριακής.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών στους αγώνες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:
▸ Σάββατο 25 Μαρτίου, Αγώνας Αντοχής
‣ Κατηγορία Ανδρών: Σκυλοδήμος Χρήστος 4ος, Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος 8ος, Παπαδογεωργής Γεώργιος 13ος, Ντανοβασίλης Κωνσταντίνος 14ος, Καρούσος Αλέξανδρος 16ος, Σουβατζόγλου Γρηγόριος 27ος, Μπαλάφας Ηρακλής 29ος, Σταυρόπουλος Δημήτριος-Γεώργιος 42ος.
‣ Κατηγορία Εφήβων: Μπερδεμπές Κωνσταντίνος 3ος 🥉.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

▸ Κυριακή 26 Μαρτίου, Gran Fondo “Thisias”
‣ Ανδρών 17-18: Μπερδεμπές Κωνσταντίνος 2ος 🥈
‣ Ανδρών 19-29: Σκυλοδήμος Χρήστος 4ος, Παπαδογεωργής Γεργιος 12ος, Ντανοβασίλης Κωνσταντίνος 14ος, Μπαλάφας Ηρακλής 16ος, Καρούσος Αλέξανδρος 17ος.
‣ Ανδρών 30-34: Γκαζώνης Πέτρος 4ος, Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος 6ος, Λαλαγιάννης Φοίβος 12ος
‣ Ανδρών 35-39: Σουβατζόγλου Γρηγόριος 7ος
‣ Ανδρών 45-49: Ζορμπάς Απόστολος 7ος
‣ Ανδρών 50-54: Σιάχος Ανεμπόδιστος 9ος
‣ Ανδρών 60-64: Σούμας Σταύρος 2ος 🥈
‣ Γυναικών 19-29: Καρούσου Ειρήνη 2η 🥈
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές μας Νίκος Αγγελίδης και Ανέστης Κουρμπέτης, ενώ μας τίμησε με την παρέα του και ο Κύπριος αδελφός μας Λάμπρος Αθανασίου από τον ΑΠΟΕΛ (4ος στην κατηγορία Εφήβων στον αγώνα του Σαββάτου).
Με την ευκαιρία των 45 ετών διεξαγωγής του ιστορικού Γύρου Θυσίας και των 52 ετών από την ίδρυση του ΠΟ Πάτρας, ο Πρόεδρος του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας κ. Παντελής Παπάζογλου πρόσφερε τιμητικό έπαθλο στον κ. Βασίλη Διαμαντόπουλο. Ευχαριστούμε για την πάντα εγκάρδια φιλοξενία.
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This