Σε Κίνα και Ιαπωνία αγωνίζονται Ηλίας και Μπούγλας

4 Οκτωβρίου 2023 | Διεθνή, Δρόμος, Νέα

Λίγες ώρες έμειναν για την εκκίνηση του 15ου Tour of Hainan, στον οποίο ο Πρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας θα αγωνιστεί με την επαγγελματική του ομάδα Li-Ning Star (China / Continental).

Στον αγώνα, κατηγορίας UCI 2.Pro και διάρκειας 5 ημερών (5-9 Οκτωβρίου), συμμετέχουν 20 ομάδες, εκ των οποίων 4 Pro Tour, οι γνώριμες στο Ελληνικό κοινό Bolton Equities Black Spoke, Team Corratec – Selle Italia, Team Novo Nordisk και βεβαίως η Israel Premier Tech του 4 φορές νικητή του Γύρου Γαλλίας Chris Froome.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Περικλής βρίσκεται στην Κίνα από τα τέλη Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Δύο ημέρες αργότερα, ο έτερος πρωταθλητής μας, Γιώργος Μπούγλας, αγωνίζεται με την επαγγελματική του ομάδα, Matrix Powertag (Japan / Continental) στην Ιαπωνία και το τριήμερο Tour de Kyushu, κατηγορίας UCI 2.1. Στον αγώνα συμμετέχουν 18 ομάδες, με την Astana Qazaqstan Team (World Tour) φυσικά να ξεχωρίζει.

Ο Γιώργος, βρίσκεται στην Ιαπωνία ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της προετοιμασίας του, στο Oita Ikoinomichi Criterium και το Oita Urban Classic (UCI 1.2).

Περικλή και Γιώργο, καλή επιτυχία!

Φωτογραφίες Itaru Mitsui, Satoru Kato, Li-Ning Star

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This