Νίκες για Τσιρδήμο, Παπαποστόλου και Μπουτούρη στην Κ. Τιθορέα

25 Σεπτεμβρίου 2024 | Αγώνες, Χώμα

MTB Tithorea & Bike Expert Cup, XCC, XCP, XCM

20-22 Σεπτεμβρίου 2024

Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδα
ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Με αποστολή 14 αθλητών ταξίδεψε ο Κρόνος στην πάντα φιλόξενη Κάτω Τιθορέα, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε για 8η χρονιά και με μεγάλη επιτυχία ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Σε άριστα στημένες διαδρομές, με άψογη σηματοδότηση και την υποστήριξη πλήθους εθελοντών, οι αθλητές μας απόλαυσαν υψηλού επιπέδου αγώνες στους βορειανατολικούς πρόποδες του Παρνασσού.

Το Σαββατο 21 Σεπτεμβρίου, οι αθλήτριες και οι αθλητές των αναπτυξιακών μας κατηγοριών συμμετείχαν στον αγώνα XCC (Cross Country Short Track), με τους Μαραγιάννη, Τσιρδήμο, Τζωρτζόπουλο και Διαλεχτή Τζιούβα να διακρίνονται, άπαντες όμως να απολαμβάνουν έναν άψογο αγώνα.

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του αγώνα XCM (Cross Country Marathon), απόστασης 63 χλμ, με τον Τάσο Παπαποστόλου να πραγματοποιεί έναν εξαιρετικό αγώνα, υπό δύσκολες συνθήκες, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερς Β και την 3η θέση στη γενική κατάταξη, μεταξύ 23 αθλητών.

“Ξεκίνησε να βρέχει όσο κάναμε προθέρμανση, αλλά μέχρι την εκκίνηση του αγώνα είχε σταματήσει. Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι σε κομμάτια της διαδρομής είχε ήδη ρίξει πολύ νερό, ενώ για 1,5 χιλιόμετρο περίπου χρειάστηκε να κουβαλήσουμε τα ποδήλατα με τα χέρια λόγω της λάσπης! Παρ’ όλα αυτά, ήταν ένας απολαυστικός αγώνας, σε μία πανέμορφη διαδρομή και με άριστη οργάνωση”, μας είπε ο Τάσος μετά τον αγώνα.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αγώνα XCP (Cross Country Point to Point) απόστασης 26 χλμ, με τον Τσιρδήμο να κατακτά την πρώτη θέση στην κατηγορία Παίδων (5ος γενικής) και τους Τζωρτζόπουλο, Παπαποστόλου Κωνσταντίνο και Πουλάκο να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στην κατηγορία Παμπαίδων.

Στην απόσταση των 43 χλμ, ο Πάνος Μπουτούρης επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και με εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Μάστερς Β και 3η στη γενική κατάταξη, μεταξύ 39 αθλητών.

“Όλα ήταν άψογα, εμείς αγωνιστήκαμε με ιδανικό καιρό για ποδήλατο την Κυριακή. Οι διοργανωτές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στη διαδρομή, με πολύ ωραία και σωστά φτιαγμένα μονοπάτια, σε ένα πανέμορφο τοπίο μέσα στα δάση του Παρνασσού. Ήμουν πάρα πολύ καλά σε όλο τον αγώνα, εξ ου και το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως ήταν μία διοργάνωση την οποία ευχαριστήθηκα πολύ!”, ήταν η σύντομη αποτίμηση του Πάνου για τον αγώνα.

 Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και θερμές ευχαριστίες στους πολύτιμους Χορηγούς μας, οι οποίοι βρίσκονται σταθερά στο πλευρό μας.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα της ομάδας μας. 

 

TITHOREA BIKE-EXPERT XCC 2024, 21/9

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
2 🥈Μαραγιάννης ΙωάννηςΜίνι Μεγάλα Αγόρια
2 🥈Τσιρδήμος ΝικόλαοςΠαίδες
3 🥉Τζωρτζόπουλος Δημήτριος-ΓεώργιοςΠαμπαίδες
3 🥉Τζιούβα ΔιαλεχτήΜίνι Μικρά Κορίτσια
4Σούλη ΧριστίναΜίνι Μικρά Κορίτσια
5Ταμπούρλου ΜελίαΜίνι Μεγάλα Κορίτσια
7Τζιούβα ΣωτηρίαΜίνι Μεγάλα Κορίτσια
8Παπαποστόλου ΚωνσταντίνοςΠαμπαίδες
11Πουλάκος ΚωνσταντίνοςΠαμπαίδες
12Πουλίσι ΣιλβέστροΠαμπαίδες
21Σούλης ΣτέφανοςΜίνι Μεγάλα Αγόρια
Ταμπούρλου ΖωήSuper Mini Κορίτσια

MTB TITHOREA #2 2024 XCM 63 km, 21/9

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
1 🥇Παπαποστόλου ΑναστάσιοςΜάστερς Β

MTB TITHOREA #3 2024 XCP 26 km, 22/9

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
1 🥇Τσιρδήμος ΝικόλαοςΠαίδες
4Τζωρτζόπουλος Δημήτριος-ΓεώργιοςΠαμπαίδες
5Παπαποστόλου ΚωνσταντίνοςΠαμπαίδες
8Πουλάκος ΚωνσταντίνοςΠαμπαίδες

MTB TITHOREA #3 2024 XCP 43 km, 22/9

ΘέσηΌνομαΚατηγορία
1 🥇Μπουτούρης ΠαναγιώτηςΜάστερς Β
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This