Μπούγλας και Ηλίας ενυπωσίασαν στη Ρόδο με την Εθνική ομάδα

20 Μαρτίου 2023 | Αγώνες, Διεθνή, Δρόμος

Rhodes GP by Culture and Sports Organization

11 Μαρτίου 2023

Ρόδος

  • UCI 1.2

Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, Sports Tours Hellas, Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

International Tour of Rhodes

16-19 Μαρτίου 2023

Ρόδος

  • UCI 2.2

Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, Sports Tours Hellas, Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Στη Ρόδο παρέμειναν οι διεθνείς μας Περικλής Ηλίας και Γιώργος Μπούγλας, όπου συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα στο Rhodes GP by Culture and Sports Organization που συνδιοργανώνουν ο Rodilios Cycling Club, η SPORTS TOURS HELLAS, ο ΔΟΠΑΡ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Aegean Islands.
Ο Γιώργος τερμάτισε για μια ακόμα χρονιά ψηλά στον αγώνα που παραδοσιακά κρίνεται σε μαζικό σπριντ, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση, ενώ ο Περικλής ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 90η (+4’04”).

Ακολούθησε ο International Tour of Rhodes με κορυφαία στιγμή την κατοχή για δύο ημέρες από τον Γιώργο της κόκκινης φανέλας του πρωτοπόρου της βαθμολογίας των πόντων.
Μετά την ακύρωση του Προλόγου, λόγω καταρρακτώδους βροχής, ο Πρωταθλητής μας τερμάτισε στη 10η θέση του πρώτου ετάπ και τεθηκε επικεφαλής της σχετικής κατάταξης.
Ο Γιώργος επιβεβαίωσε την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κρατώντας την κόκκινη φανέλα και μετά την ολοκλήρωση του 2ου ετάπ, με την πολύτιμη βοήθεια από τον Περικλή Ηλία και τους υπόλοιπους συναθλητές του στην Εθνική μας ομάδα, οι οποίοι τον επανέφεραν στο γκρουπ μετά την ατυχία ενός σκασμένου ελαστικού πολύ νωρίς στον αγώνα.
Γιώργο και Περικλή, συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις και την προσπάθειά σας τις προηγούμενες 3 εβδομάδες στο νησί των Ιπποτών.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στον δικό μας Ανέστη Κουρμπέτη, που στην τρίτη χρονιά του ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, είδε τον Ανδρέα Μιλτιάδη να κατακτά τη νίκη στο τελευταίο ετάπ του Γύρου Ρόδου και να χάνει για 2 μόλις δευτερόλεπτα την κίτρινη φανέλα της Γενικής κατάταξης από τον Πορτογάλο Antonio Morgado της Hagens Bermans Axeon.
Το Γύρο Ρόδου απολαύσαμε σε ζωντανή μετάδοση από την INA TV σε περιγραφή του επίσης δικού μας Ανδρέα Τριανταφύλλου.
Οι δύο πρωταθλητές μας Περικλής Ηλίας και Γιώργος Μπούγλας συνεχίζουν με την Εθνική ομάδα, καθώς μετά από εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών και του Εφόρου Εθνικών ομάδων και απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Ο.Π., κλήθηκαν ώστε να συμμετάσχουν στον διεθνή αγώνα “Syedra Ancient City” (UCI 1.2) στις 26 Μαρτίου 2023, στην Alanya της γειτονικής Τουρκίας.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This