Άτυχοι οι Μπούγλας και Ηλίας στο Visit South Aegean Islands

6 Μαρτίου 2023 | Αγώνες, Διεθνή, Δρόμος

Visit South Aegean Islands

4-5 Μαρτίου 2023

Ρόδος

  • UCI 2.2

Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου, Sports Tours Hellas, Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Πολύ καλή εμφάνιση παρά τις ατυχίες, για τους Πρωταθλητές μας Γιώργο Μπούγλα και Περικλή Ηλία και την Εθνική μας ομάδα στη Ρόδο, στην πρεμιέρα των διεθνών αγώνων International Cycling Events in Rhodes που διοργανώνονται στο νησί για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος αν και προερχόμενος από ίωση, τερμάτισε στη 12η θέση στο πρώτο ετάπ του διήμερου Visit South Aegean Islands (UCI 2.2), 3” πίσω από το νικητή. Και ενώ ο στόχος ήταν μια θέση στη δεκάδα της γενικής κατάταξης, η οποία θα έδινε βαθμούς στην Εθνική ομάδα, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του 2ου ετάπ, σε συνδυασμό με την εύθραυστη υγεία του πρωταθλητή μας, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τον αγώνα αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει.
Άτυχος και ο έτερος πρωταθλητής μας, Περικλής Ηλίας, ο οποίος μαζί με τον Νικηφόρο Αρβανίτου ενεπλάκη σε πτώση στα μισά του πρώτου ετάπ αποκομίζοντας αρκετές εκδορές. Έτσι, ενώ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ολοκλήρωσε τον αγώνα μόλις 12” πίσω από το νικητή της ημέρας, προτίμησε, σε συνεννόηση με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φώτη Ζέγκλη, να αποφύγει τις δυσχερείς και πιθανά επικίνδυνες συνθήκες που προμηνύονταν για το 2ο ετάπ και να προστατευτεί, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους επόμενους αγώνες της Ρόδου.
Περαστικά στους αθλητές μας και καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα για τη συνέχεια, με το Rhodes GP by Culture & Sports Organization (UCI 1.2) το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This