Πλούσια αγωνιστική δράση στο δρόμο με μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες

28 Απριλίου 2024 | Αγώνες, Δρόμος

Πλούσια αγωνιστική δράση τις εβδομάδες πριν το Πάσχα, με τους αθλητές μας να δίνουν δυναμικά το παρών, φέρνοντας τον Κρόνο σε μόνιμη βάση στα βάθρα, όπου κι αν αγωνίστηκαν.

Στο 12ο Attica Race της Π.Ε.Π.Α. το διήμερο 20-21 Απριλίου, ο Δημήτρης Μελιούμης κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο της κατηγορίας Μάστερς Δ1, τόσο στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης (3ος) όσο και της Αντοχής (2ος). Σταθερή παρουσία στα βάθρα της κατηγορίας και για τον Σταύρο Σούμα, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο ΤΤ.

Ελπιδοφόρες συμμετοχές στην ατομική χρονομέτρηση και για τους Αθανάσιο Χιώτη (6ος στη Μαστερ Α) και Γιάννη Μπερδεμπέ (8ος στη Μάστερ Β), αλλά και στον αγώνα αντοχής για τον Παναγιώτη Μοσχογιαννάκη (12ος στη Μάστερ Β2).

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωταθλημα για το αγώνισμα του Δρόμου Αντοχής, την Τετάρτη 24 Απριλίου, ο Μύρων Κονταξής, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, παρά το γεγονός ότι ένα ξεκούμπωμα του πεταλιού, δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει με επιτυχία το τελικό σπριντ για τη νίκη.

Την Κυριακή 28 Απριλίου, στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας, απόστασης 95,9 χλμ, που διοργάνωσε ο τοπικός ΓΟ Λαμίας «Ο Αθανάσιος Διάκος», και την κατηγορία Ανδρών Ελίτ, ο Νίκος Βουκελάτος κατέλαβε τη 2η θέση (3η γενικής) συνεχίζοντας τις πολύ δυνατές φετινές του εμφανίσεις, με 5ο το Χρήστο Σκυλοδήμο και 7ο το Γιώργο Παπαδογεωργή.

Σταθερά ψηλά, οι Σταύρος Σούμας με το αργυρό μετάλλιο στην Μάστερ Δ και Τάσος Παπαποστόλου με την 4η θέση στη Μάστερ Β, ενώ ο Απόστολος Ζορμπάς κατέλαβε την 5η θέση της κατηγορίας. Ίδια θέση στη Μάστερ Α και για το Φοίβο Λαλαγιάννη, με τους Παναγιώτη Μοσχογιαννάκη (21ος Μαστερ Β), Ανεμπόδιστο Σιάχο (10ος Μαστερ Γ), Χάρη Κατίκα (14ος Μαστερ Γ), Δημήτρη Παπίτση (26ος Μαστερ Γ) και Χρήστο Θεοδωρίδη (29ος Μαστερ Γ) να συμπληρώνουν την αποστολή της ομάδας μας στη Λαμία.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειές σας! 

Φωτογραφίες: Νάσος Τριανταφύλλου, Matthew Miller, Βασίλης Κονταξής, ΓΟ Λαμίας

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This