Εξαιρετικοί οι Μπερδεμπές & Κονταξής στη Θεσσαλία

28 Αυγούστου 2023 | Αγώνες, Διεθνή, Δρόμος

Tour of Thessaly & Balkan Open Road Championships

25-27 Αυγούστου 2023

Λάρισα / Βόλος / Καρδίτσα

  • Ανδρών – Γυναικών Elite / U23
  • Εφήβων – Νεανίδων
  • Παίδων – Κορασίδων

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ΠΓΣ Λάρισας

Οι αγώνες Tour of Thessaly – Balkan Open Road Championships, εκκίνησαν την Παρασκευή με το αγώνισμα της χρονομέτρησης στην Καλαμπάκα, ο σπεσιαλίστας στο αγώνισμα Κωνσταντίνος Μπερδεμπές (έφηβος) τερμάτισε στην 3η θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ενώ στην κατηγορία των Παίδων 11ος Δημήτρης Κατάκης και 20ος Μύρωνας Κονταξής.

Σάββατο στους αγώνες αντοχής που διεξήχθησαν στην Καρδίτσα. Στους Παίδες ο Μύρωνας Κονταξής σε μια εκπληκτική εμφάνιση τερμάτισε 2ος μόλις 1 δεύτερο πίσω από τον Νικητή του αγώνα Βαλκανιονίκη Βούλγαρο Nicholas van der Merwe, με 14ο τον Δημήτρη Κατάκη. Στην κατηγορία Εφήβων 8ος ο Κωνσταντίνος Μπερδεμπές.
Κυριακή με τους αγώνες αντοχής στην διαδρομή Βόλος – Λάρισα, ο μαχητικός Χρήστος Σκυλοδήμος ήταν 7ος στην U23 με χρόνο 4.01.28΄΄ με τον Γιώργο Παπαδογεωργή 7ο στους Elite και χρόνο 4.04.27΄΄, ενώ άτυχος της μέρας ο Αλέξανδρος Καρούσος που ενεπλάκη σε πτώση με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με τους πρωτοπόρους τερματίζοντας 16ος στην U23 με χρόνο 4.3319΄΄, στην κατηγορία U19 η Δήμητρα Μπακαθανάση τερμάτισε 14η σε ένα αγώνα με έντονο συναγωνισμό, αποκτώντας εμπειρία σε διεθνείς αγώνες.
Παράλληλα στην Λάρισα στην διοργάνωση του Διασυλλογικού αγώνα δρόμου Criterium που διοργάνωσε ο Π.Γ.Σ. Λάρισας, με εντυπωσιακή εμφάνιση η Σωτηρία Τζιούβα ήταν 2η στα ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ και ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου 12ος στους Παμπαίδες. Στον αγώνα των Παίδων ο πάντα μαχητικός Δημήτρης Κατάκης 6ος με τον Μύρωνα Κονταξή στην 8η θέση.
Την Ομάδα συνόδευε ο Βασίλης Κονταξής με την Προπονήτρια Ιωάννα Πλέγα, ενώ σημαντική ήταν η συνδρομή του Κωνσταντίνου Ντανοβασίλη σε όλη την διάρκεια των αγώνων.
Σας ευχαριστούμε θερμά, αξίζουν σε όλους Αθλητές, Αθλήτριες, Συνοδούς, Προπονητές πολλά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις σας και την ακούραστη προσπάθειά σας.

Φωτογραφικό υλικό από τους συνοδούς μας.

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This