Δύο μετάλλια για τον Σούμα στο Πανελλήνιο

10 Ιουλίου 2023 | Αγώνες, Δρόμος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου

8-9 Ιουλίου 2023

Τρίπολη

  • Μάστερς

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας & ΠΟ Τρίπολης

Όταν οι θυσίες, οι κόποι και η προσπάθεια σου πιάνουν τόπο, τότε νοιώθεις πολλαπλά χαρούμενος. Μια 2η θέση στο χρονόμετρο και μια 3η θέση στην αντοχή του Πρωταθλήματος Μάστερ Δ, πέτυχε ο Σταύρος Σούμας στην πριν καλά- καλά κλείσει την πρώτη του τετραετία στην αγωνιστική ποδηλασία χαρίζοντας μας για άλλη μια φορά δυνατές συγκινήσεις.
Ένα καυτό ΣΚ μας περίμενε στην Αρκαδία που διεξήχθη από τον Π.Ο. Τρίπολης το Πρωτάθλημα Μάστερ δυσχεραίνοντας την προσπάθεια των Αθλητών με τις ψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή, βεβαίως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή Σύλλογο για την άρτια οργάνωση των αγώνων, ο πολύπειρος Γιάννης Μάγκλαρης ήταν έτοιμος για όλα προβλέποντας και την τελευταία λεπτομέρεια φροντίζοντας τίποτα να μην λείψει. 
Στον αγώνα του χρονομέτρου ο Πάνος Μπουτούρης στην Β ήταν 8ος , με τον Χάρη Κατίκα στην Γ να τερματίζει στην 9η θέση.
Στον αγώνα αντοχής συμμετείχαμε με 7μελή Ομάδα σε όλες τις κατηγορίες, η εκκίνηση ήταν στην πλατεία Άρεως και από νωρίς βρεθήκαμε όλοι εκεί προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα. Από τα πρώτα χιλιόμετρα ο Πάνος αποσπάστηκε από το πελοτόν φτάνοντας στην κορφή της πρώτης στροφής με διαφορά 1΄40″ υπερβάλλοντας εαυτόν.
Στο διάστημα αυτό μηχανική βλάβη στέρησε το δικαίωμα στον Φοίβο Λαλαγιάννη να συνεχίσει την προσπάθεια του από σκάσιμο ελαστικού.
Στο 70ο χλμ μια έξοδος του Αποστόλη Ζορμπά σε κατηφορική φουρκέτα της διαδρομής ενώ ήταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων του στοίχισε ικανό χρόνο να χάσει επαφή με το πελοτόν στο οποίο ήταν παρέα με τον μαχητικό Τάσο Παπαποστόλου. Ενώ πιο πίσω έδιναν τις δικές τους μάχες με τις κατηγορίες οι Χάρης Κατίκας, Χρήστος Κουρμπέτης και Σταύρος Σούμας.
Να μην ξεχνάμε βέβαια και τις κυρίες που ήταν στην σταθερή Τροφοδοσία προσφέροντας πολύτιμο έργο, Λία Κουτάντες και Σοφία Κατίκα.
Τελικά αποτελέσματα
ΜΑΣΤΕΡ Β
10ος ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 15ος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΜΑΣΤΕΡ Γ
26ος ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΙΚΑΣ
ΜΑΣΤΕΡ Δ
3ος ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΜΑΣ, 4ος ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τις διακρίσεις σας.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This