Συνεχείς οι διακρίσεις των αθλητών μας σε όλα τα τεραίν

4 Ιουλίου 2023 | Αγώνες, Δρόμος

Αρχίζοντας με το διήμερο Ορεινής ποδηλασίας 1-2/7/23 στην Σπερχειάδα με τον Τάσο Παπαποστόλου να πετυχαίνει 2πλή Νίκη στους αγώνες XCE & XCO στην κατηγορία Μάστερ και τον Παίδα Αθλητή μας Δημήτρη Κατάκη να τερματίζει στην 6η θέση του αγωνίσματος XCE, την επομένη οι Παίδες μας Κατάκης Δημήτρης & Κονταξής Μύρωνας συμμετείχαν και στον αγώνα XCO Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ίδιο ΣΚ άλλο ένα διήμερο περίμενε τους Μάστερ Αθλητές μας στην Χαλκίδα με τον Πάνο Μπουτούρη να πετυχαίνει το απόλυτο, διπλή νίκη σε ΤΤ & RR, νικητής του αγώνα αντοχής στην Δ2 ο Χρήστος Κουρμπέτης, με τον Σταύρο Σούμα στην Δ1 3ο στην αντοχή και 4ο στο ΤΤ. Συμμετείχαν επίσης οι αθλητές μας, Τσουρλής Γιάννης στην Β1 με δυο 7ες θέσεις σε ΤΤ & RR, με τον Χάρη Κατίκα στην Γ1 8ος στο ΤΤ & 17ος στην αντοχή.
Κλείνοντας το διήμερο, άλλη μια αποστολή της Ομάδας βρέθηκε στα Γιάννενα, Greveniti bike challenge πετυχαίνοντας το Απόλυτο 1-2 με τους Πέτρο Γκαζώνη & τον Έφηβο Κωνσταντίνο Μπερδεμπέ, ενώ ο συνοδός μας Ανέστης Κουρμπέτης αρκέστηκε στην 6η θέση του τερματισμού.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τις δυνατές συγκινήσεις που μας χαρίζετε απλόχερα.
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This