Σαρωτική παρουσία της Ακαδημίας στην Πίστα Kartmania

5 Ιουνίου 2023 | Αγώνες, Δρόμος

Kartmania Criterium

4 Ιουνίου 2023

Πίστα Kartmania, Πάτρα

  • Super Mini
  • Μινι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
  • Παμπαίδες – Παγκορασίδες
  • Παίδες – Κορασίδες

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Άλλος ένας απολαυστικός αγώνας για την 12μελή αποστολή της Ακαδημίας μας στην φιλόξενη πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ που διοργάνωσε με επιτυχία ο Π.Ο. Πατρών.

Όπως πάντα οι Μικροί μας ΗΡΩΕΣ έκλεψαν την παράσταση με την Σωτηρία Τζιούβα & τον Κωνσταντίνο Γαγλία να δίνουν ρεσιτάλ ανταγωνισμού στην κατηγορία Μίνι Μικρά, τελικό αποτέλεσμα η Σωτηρία 1η στα Κορίτσια και ο Κωνσταντίνος 6ος στα αγόρια.
Στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια 3η Μελία Ταμπούρλου ενώ στα Αγόρια 9ος ο Λάμπρος Χαχάλης που απείχε των πρόσφατων προπονήσεων λόγω μελέτης & εξετάσεων.
Στους Παμπαίδες δυνατό το παρόν της Ομάδας με 4ο Δημήτρη Γαγλία, 6ο Γιάννη Κουρούνη και σαφώς βελτιωμένος ο πάντα μαχητής Κωνσταντίνος Πουλάκος.
Στις Κορασίδες μας εντυπωσίασε η εμφάνιση της Γεωργίας Πουλάκου που τέθηκε από την αρχή επικεφαλής στο γκρουπ, στην τελευταία στροφή την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της και τερμάτισε στην 3η θέση.
Στους Παίδες εντυπωσιακή η παρουσία των Αθλητών μας από τις πρώτες στροφές έδειξαν τις προθέσεις τους με εναλλαγές στην κορυφή του Μύρωνα με τον Δημήτρη, σαν τελικό αποτέλεσμα πρωτιά για τον Μύρωνα Κονταξή και τρίτη θέση για τον Δημήτρη Κατάκη, ενώ πολύ καλή η εμφάνιση του Παύλου Αλεβίζου 12ος και ο Ερμής Κονδύλης που προέρχεται από τραυματισμό (σπάσιμο στο χέρι) χωρίς καλά – καλά να έχει επανέλθει πλήρως 13ος.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τα υπέροχα σας αποτελέσματα, μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε αδιάκοπα.
Ακολούθησε Γαλατικό γεύμα ( 28 ατόμων ) στην παραλία των Βραχνέικων με τις Οικογένειες των Αθλητών μας που πάντα στηρίζουν την προσπάθεια μας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Φωτογραφίες © Φίλιππος Γαγλίας

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This