Έγραψε ιστορία ο Μπούγλας στο Tour of Japan

29 Μαΐου 2023 | Αγώνες, Διεθνή, Δρόμος

Tour of Japan – ツアー・オブ・ジャパン

21-28 Μαΐου 2023

Ιαπωνία

  • UCI 2.1

www.toj.co.jp

Πρώτη συμμετοχή για Έλληνα αθλητή στον μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ποδηλατικό αγώνα της Ιαπωνίας, και ο Πρωταθλητής μας Γιώργος Μπούγλας δικαίωσε και με το παραπάνω τις προσδοκίες τόσο της επαγγελματικής του ομάδας Team Matrix Powertag, όσο και των Ελλήνων φίλων της ποδηλασίας.

Μετά τη νίκη του στο Sakai International Criterium Race, ο Γιώργος έγραψε για μία ακόμα φορά ιστορία, κατακτώντας τη νίκη και στο 2ο ετάπ του Tour of Japan, αλλά και πετυχαίνοντας εξαιρετικά πλασαρίσματα σε όλα τα ετάπ που κρίθηκαν σε μαζικό σπριντ, με μία 4η θέση (3ο ετάπ) και δύο 5ες θέσεις (6ο και 7ο ετάπ), ενώ φόρεσε και για μία ημέρα τη φανέλα του πρωτοπόρου της Γενικής κατάταξης.
Με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Γύρο, ο Τρικαλινός πρωταθλητής κατέκτησε την 4η θέση στην κατάταξη των πόντων, ενώ πρόσθεσε ακόμα 17 βαθμούς στην κατάταξη των χωρών για την πρόκριση στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο αθλητής μας θα παραμείνει στην Ιαπωνία προκειμένου να αγωνιστεί σε δύο ακόμα αγώνες, το Kozagawa-City International Road Race και το διήμερο Tour de Kumano.
Γιώργο συγχαρητήρια και καλή επιτυχία για τη συνέχεια, είμαστε όλοι υπερήφανοι!
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This