Μπουτούρης – Σούμας και Δ. Γαγλίας σάρωσαν σε Εύβοια και Λακωνία

3 Μαΐου 2023 | Αγώνες, Δρόμος, Χώμα

Time Trial & Gran Fondo “Γύρος Βόρειας Εύβοιας”

29-30 Απριλίου 2023

Αιδηψός, Εύβοια

  • Ανδρών – Γυναικών Elite / U23
  • Εφήβων – Νεανίδων
  • Μάστερς
  • Sportive – Open

Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (ΠΕΠΑ)

MTB XCC Sparta

30 Απριλίου 2023

Σπάρτη, Λακωνία

  • Παμπαίδων – Παγκορασίδων
  • Μίνι Μεγάλα – Μίνι Μικρά
  • Super Mini

Σπαρτιατικός ΓΣ

Η αυλαία των διακρίσεων άνοιξε με την νίκη του Πάνου Μπουτούρη στο χρονόμετρο κατακτώντας την πρωτιά στην Β2 και στον Σταύρο Σούμα να είναι 3ος στην κατηγορία Δ1.

Στον αγώνα αντοχής ο Σταύρος Σούμας ήταν ο νικητής του αγώνα στην Δ1, ο Πάνος Μπουτούρης 2ος στην Β2 και ο Φοίβος Λαλαγιάννης 3ος στην Α1, στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Τάσος Παπαποστόλου & Γιάννης Τσουρλής που ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους, τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων δεν μας έχουν σταλεί από την διοργανώτρια ΠΕΠΑ.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τις διακρίσεις σας.
Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε την προσβλητική παρουσία κάποιων στο βάθρο των απονομών. Στην σπουδαιότερη στιγμή των αγώνων, ο δεύτερος αθλητής στο χρονόμετρο της κατηγορίας Β2 παρουσιάζεται χωρίς την αθλητική του περιβολή και καταδεικνύει με τον αντίχειρά του. Ας ελπίζουμε ότι οι Αρμόδιοι διοργανωτές του αγώνα & η Αγωνόδικος Επιτροπή να εφαρμόσει κάποια στιγμή τον κανονισμό, για να εκλείψουν δια παντός, όλοι όσοι προσβάλουν το Άθλημα.
Αν και κάποιοι λέγανε … ότι το τερέν δεν τον πάει, ο Δημήτρης πεισματάρης και εγωιστής ( δηλαδή ότι πρέπει για ένα σπουδαίο ταλέντο), ξανά-ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στον αγώνα MTB/XCC της κατηγορίας παμπαίδων που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ, σπάζοντας την γκίνια της τελευταίας περιόδου, εκκινώντας επιτέλους για πρώτη φορά φέτος σε μια θέση αντάξια της απόδοσης του.
Πολλά συγχαρητήρια Δημήτρη το μέλλον είναι μπροστά σου.
Στον αγώνα της κατηγορίας Μίνι συμμετείχε και ο μικρότερος αδελφός Κωνσταντίνος που ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθεια του
Μπράβο και στους δυο.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This