Σαρωτική η Καρούσου με 2 χρυσά στο Πανελλήνιο Δρόμου

24 Απριλίου 2023 | Αγώνες, Δρόμος

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

21-22 Απριλίου 2023

Λάρισα

  • Νέων Ανδρών – Γυναικών
  • Εφήβων – Νεανίδων

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας & ΠΓΣ Λάρισας

Φορτωμένοι με διακρίσεις οι Αθλητές μας επέστρεψαν από τον κάμπο.

Η Καρούσου Ειρήνη πετυχαίνει το απόλυτο στην κατηγορία Νέων Γυναικών με 2 χρυσά Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε χρονόμετρο & αντοχή, την Ελένη Κοκολιού 3η στο χρονόμετρο & 4η στην αντοχή & την Χριστίνα Καμπάνη 4η στο χρονόμετρο & 5η στην αντοχή.
Μαιτρ στο χρονόμετρο ο Κωνσταντίνος Μπερδεμπές που φόρεσε την φανέλα του Πρωταθλητή και στην κατηγορία εφήβων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όταν αφοσιώνεσαι ανταμείβεσαι και μια 6η θέση στην αντοχή σε μαζικό τερματισμό 21 αθλητών στο γκρουπ, με τον Ιάσωνα Μαντά να τερματίζει στην 26η θέση βοηθώντας στην αρχή του αγώνα τα μέγιστα.
Νέοι Άνδρες, με τον Γιώργο Πνευματικό 4ο στην αντοχή μόλις 240 χιλιοστά του δευτερολέπτου από το μετάλλιο & 5ο στο χρονόμετρο να καταφέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα της κατηγορίας. Στον αγώνα αντοχής 8ος Αλέξανδρος Καρούσος, 10ος Χρήστος Σκυλοδήμος ενώ ο Μπαλάφας Ηρακλής δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια.
Στην κατηγορία Νεανίδων, αγώνας χρονομέτρου 9η Χατζηστεφανή Κατερίνα, 11η Μπακαθανάση Δήμητρα, 16η Μπαϊρακτάρη Αναστασία & στην αντοχή 10η Χατζηστεφανή Κατερίνα, 12η Μπαϊρακτάρη Αναστασία & 14η Μπακαθανάση Δήμητρα.
Τους Αθλητές συνόδευαν οι Προπονητές μας, Μανιάτης Γιώργος, Κουρμπέτης Ανέστης & Πλέγα Ιωάννα.
Πολλά & θερμά συγχαρητήρια σε όλους Αθλητές & Προπονητές που κάθε φορά δίνουν ότι καλύτερο για τον Σύλλογο φέρνοντας επιτυχίες με δυνατές διακρίσεις & συγκινήσεις.
Τους αγώνες διοργάνωσε άρτια η ΕΟΠ σε συνεργασία με τον ΠΓΣ Λάρισας και απολαύσαμε την φιλοξενία των φορέων.
Για άλλη μια φορά κοντά μας η Eurotrade LTD που χορήγησε σε όλους τους Αθλητές μας μέσω του καταστήματος Kefalas Bikes κράνη της LASER, προσφέροντας σε όλους άνεση & ασφάλεια, σας ευχαριστούμε θερμά.
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This