Κονταξής και Κατάκης Πανελληνιονίκες στην Πίστα

3 Απριλίου 2023 | Αγώνες, Πίστα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας

29 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2023

Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, Μαρούσι

  • Εφήβων – Νεανίδων
  • Παίδων – Κορασίδων

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Ελπιδοφόρο μέλλον για τους Αθλητές & Αθλήτριες μας στα αγωνίσματα της πίστας.

Ένα αργυρό μετάλλιο του Μύρωνα Κονταξή στο Σκρατς, μια συγκλονιστική εμπειρία για τον Μύρωνα που πάλευε σε όλα τα αγωνίσματα και δεν του “καθόταν” η ευκαιρία για διάκριση, που ήρθε επιτέλους στο Σκρατς, όπου δούλεψε υπομονετικά και στο τελικό sprint πίεσε και τα κατάφερε.
Ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Δημήτρη Κατάκη στο αγώνισμα των Πόντων με συναρπαστικό finish στις 2 τελευταίες στροφές όπου αποσπάστηκε, τερματίζοντας μόνος πρώτος την κούρσα, κερδίζοντας τους 10 πολύτιμους βαθμούς που τον κατέταξαν στην 3η θέση των ΠΟΝΤΩΝ.
Αναλυτικά αποτελέσματα όλων των κατηγοριών:
ΟΜΝΙΟΥΜ
Παίδες 5ος Κονταξής Μύρωνας, 10ος Κατάκης Δημήτρης
Κορασίδες μετά από πτώση και τραυματισμό στον καρπό η Πουλάκου Γεωργία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τα αγωνίσματα, ένας τραυματισμός που της στέρησε την συμμετοχή της στα αγωνίσματα του Πρωταθλήματος Πίστας, ενώ ταυτόχρονα ο Παίδας Αθλητής μας Κονδύλης Ερμής που ήταν δηλωμένος στα αγωνίσματα πίστας τραυματίστηκε στην προπόνηση με κάταγμα στο χέρι που στέρησε και σε αυτόν την συμμετοχή του στην Πίστα.
Νεάνιδες 7η Χατζηστεφανή Κατερίνα και η Μπαϊρακτάρη Αναστασία δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα
Έφηβοι ο Χαλακατεβάκης Στέλιος δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα.
Sprint 200m
5ος Κονταξής Μύρωνας (παίδας), 4η Χατζηστεφανή Κατερίνα, 11η Μπακαθανάση Δήμητρα & 12η Μπαιρακτάρη Αναστασία (νεανίδες).
ITT 500m
6ος Κονταξής Μύρωνας, 7ος Κατάκης Δημήτρης (παίδες), 7η Χατζηστεφανή Κατερίνα, 10η Μπακαθανάση Δήμητρα & 11η Μπαιρακτάρη Αναστασία (νεανίδες).
IP 2000m – 3000m
9ος Κατάκης Δημήτρης (παίδας), 10η Χατζηστεφανή Κατερίνα & 11η Μπαιρακτάρη Αναστασία (νεανίδες), 11ος Χαλακατεβάκης Στέλιος (έφηβος).
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ
6ος Κονταξής Μύρωνας (παίδας), 6η Χατζηστεφανή Κατερίνα, 7η Μπακαθανάση Δήμητρα (νεανίδες).
ΣΚΡΑΤΣ
2ος Κονταξής Μύρωνας, 10ος Κατάκης Δημήτρης (παίδες), 5η Μπακαθανάση Δήμητρα, 10η Χατζηστεφανή Κατερίνα (νεανίδες)
ΠΟΝΤΟΙ
3ος Κατάκης Δημήτρης, 7ος Κονταξής Μύρωνας (παίδες), 6η Μπακαθανάση Δήμητρα, 7η Μπαιρακτάρη Αναστασία (νεανίδες) 7ος Χαλακατεβάκης Στέλιος (έφηβος)
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΡΙΝΤ
4η Ομάδα Παίδων ( Κατάκης – Κονταξής), 4η Ομάδα Νεανίδων ( Μπαιρακτάρη, Μπακαθανάση, Χατζηστεφανή)
Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις μεγάλες διακρίσεις σας και την προσπάθεια σας.
Αθόρυβος και υπομονετικός όπως πάντα, ο άνθρωπος που δούλεψε αδιάκοπα τις τελευταίες βδομάδες, ο Προπονητής μας Νίκος Αγγελίδης, τυχεροί όλοι όσοι πέφτουν στα χέρια σου. Κύριε Νίκο σε ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα έχεις κάνει, σου αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια.
Όπως διαπιστώσατε κοντά μας είναι για άλλη μια φορά η EUROTRADE που με την υποστήριξη της μέσω του καταστήματος Kefalas Bikes μας παραχώρησε κράνη της LASER TONIC για όλους τους Αθλητές και Αθλήτριες της Ομάδας Νεολαίας του Συλλόγου μας, φροντίζοντας αφενός την ομοιομορφία μας, αφετέρου την ασφάλεια μας. Σας ευχαριστούμε θρμά για την ευγενική σας χορηγία.

Φωτογραφίες © Σπύρος Παπαδημητρίου

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This