Kronos Pista Junior Cup #1

19 Μαρτίου 2023 | byKronos, Αγώνες, Πίστα

Kronos Pista Junior Cup #1

18 Μαρτίου 2023

Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, Μαρούσι

  • Εφήβων – Νεανίδων
  • Παίδων – Κορασίδων
  • Παμπαίδων – Παγκορασίδων
  • Μίνι Μεγάλα – Μίνι Μικρά
  • Super Mini

ΠΣ Κρόνος Νίκαιας

Μια συναρπαστική μέρα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Ο.Α.Κ.Α. περίμενε τους συμμετέχοντες Αθλητές-τριες. Από νωρίς το πρωί τα νιάτα του αθλήματος κορασίδες, παίδες, νεανίδες και έφηβοι προθερμαίνονταν για τον μεσημβρινό αγώνα, η συμμετοχή Συλλόγων από όλη την επικράτεια (Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα, Κρήτη & Αττική) ήταν συγκινητική. Προπονητές & Αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν που βρίσκονται αγωνιστικά, λίγες μέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Αγωνόδικος Επιτροπή με επικεφαλής την Αλυτάρχη του Αγώνα Κατερίνα Πορτελάνου και τους συνεργάτες της ( Βέτα Μαμουλαίου, Δήμο Τρικαλινό, Βασίλη Σαρλά & Πέτρο Πρίντεζη ) ανταπεξήλθαν άψογα στην διοργάνωση, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν άλλη μια καλοστημένη αγωνιστική εκδήλωση. Με τον Γιώργο Κουρούνη στην Γραμματεία και τον Θείο Μιλού στις μουσικές επιλογές και στο σπικάρισμα, οι λιγοστοί θεατές απόλαυσαν τους αγώνες.
Ευχαριστούμε την Ε.Ο.Π. που παραχώρησε ποδηλατικό εξοπλισμό για Αθλητές Συλλόγων που στερούνται υποδομής ποδηλάτων πίστας, συμβάλλοντας με αυτή την κίνηση στην ανάπτυξη του αγωνίσματος.
Τέλος αρκετοί ήταν οι Εθελοντές ( πάντα ανώνυμοι ) που δίνουν ψυχή και σώμα πάντα στις εκδηλώσεις μας, σας ευχαριστούμε όλους θερμά.
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This