MTB Cup Θριασίου & 8o St. George Kiafas MTB

28 Φεβρουαρίου 2023 | byKronos, Αγώνες, Χώμα

MTB Cup Θριασίου & 8o St. George Kiafas MTB Race

26-27 Φεβρουαρίου 2023

Αγ. Γεώργιος Κιάφας, Μάνδρα, Αττική

  • Ανδρών – Γυναικών Elite / U23
  • Εφήβων – Νεανίδων
  • Παίδων – Κορασίδων
  • Παμπαίδων – Παγκορασίδων
  • Μίνι Μεγάλα – Μίνι Μικρά
  • Super Mini
  • Μάστερς

ΠΣ Κρόνος Νίκαιας & ΠΣ Μάνδρας “Δυτική Ακτή”

Αθλητές από τα Τρίκαλα μέχρι την Κω και από τα Χανιά μέχρι τη Λάρισα, και φυσικά από τα περισσότερα σωματεία της Αττικής, μας τίμησαν για 8η χρονιά με 366 συνολικές συμμετοχές το διήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δίνοντας το παρών στο γνώριμο πια δάσος του Αγ. Γεωργίου Κιάφας στη Μάνδρα.

Γνώριμο αλλά ποτέ επαναλαμβανόμενο, μια και οι συν διοργανωτές μας και σπεσιαλίστες του MTB από την West Coast Cycling Team φροντίζουν κάθε χρόνο να ανανεώνουν τις διαδρομές, προσφέροντας καινούργιες συγκινήσεις στους συμμετέχοντες και κρατώντας το ενδιαφέρον τους ακμαίο.
Η ποδηλατική γιορτή μας ξεκίνησε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με τον 1ο αγώνα του νέου MTB Cup Θριασίου με αγώνες XCC (Cross-country Short Track) σε διαδρομές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.
Αρχή με τα Super Mini να ξεσηκώνουν τον κόσμο που είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στο χώρο του αγώνα, για να ακολουθήσουν Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες / Παγκορασίδες, Παίδες / Κορασίδες, και η ημέρα να κλείσει με τον αγώνα των Μάστερ.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, στον αγώνα-θεσμό πια, το 8ο St. George Kiafas MTB Race, προστέθηκαν επιπλέον των ανωτέρω, και οι κατηγορίες Εφήβων / Νεανίδων και Ανδρών / Γυναικών, σε απαιτητικές διαδρομές XCO, και πάλι με νέα τμήματα και μονοπάτια υπό την επιμέλεια του ΠΣ Μάνδρας Δυτική Ακτή.
Στον οριοθετημένο χώρο του αγώνα για τους θεατές, λειτουργούσε και τις δύο ημέρες από το πρωί coffee & food point, ενώ την Κ. Δευτέρα προσφέρθηκαν σε όλους σαρακοστιανά εδέσματα, προσφορά του Βασίλη Παπανικολάου και παραδοσιακή λαγάνα από το τοπικό αρτοποιείο του Μιχάλη Μαρούγκα.
Σε όλα τα παιδιά έως τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων μοιράστηκαν αναμνηστικά t-shirt, προσφορά του Δ.Ο.Κ.Α.Π. Δήμου Μάνδρας ενώ η Argos Security ανέλαβε τη φύλαξη του εξοπλισμού το διήμερο και η Εθελοντική Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΔΟΚ) συνέβαλε για μία ακόμα φορά στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων με τους έμπειρους διασώστες της.
Πολύτιμη η υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας με την παραχώρηση των απαραίτητων κιγκλιδωμάτων, καθώς και των χορηγών του αγώνα, Molossos – Workwear & More Conik S.A. Δημήτρης Νικολάου, Φαρμακείο Χατζόπουλος Γεώργιος, Physical Therapy Kitsantas Kostas, #SYMETAL αλλά και της Haibike για την παραχώρηση e-bike για τις ανάγκες μετακίνησης των προπομπών των αγώνων των μικρών κατηγοριών.
Στους αγώνες παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης κ. Χρήστος Στάθης και η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας κα. Ευαγγελία Κουτσοδήμα ενώ τους αγώνες και την προσπάθεια των αθλητών παρακολούθησε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πολύ-πρωταθλητής Ελλάδας Περικλής Ηλίας.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This