Ντεμπούτο για τον Βουκελάτο στη Λιθουανία

23 Ιανουαρίου 2023 | Αγώνες, Διεθνή, Πίστα

Panevezys 2023

20-21 Ιανουαρίου 2023

Kalnapilis Arena, Panevezys, Λιθουανία

  • UCI Class 2

Lietuvos Dviračių Sporto Federacija – Λιθουανική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Επιστρέφει από την Λιθουανία ο νεοαποκτηθείς αθλητής μας Δημήτρης Βουκελάτος, όπου συμμετείχε στους Διεθνείς Αγώνες Πίστας Panevezys 2023 κατηγορίας UCI CL2, στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2023 σε αγωνίσματα ταχύτητας, ανοίγοντας με την συμμετοχή του αυτή την αγωνιστική μας δράση για το 2023 και μάλιστα με συμμετοχή σε Διεθνή αγώνα.

Μας δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων

Έχω ξεκινήσει προπονήσεις τους τελευταίους 2,5 μήνες, γενικά είμαι στο επίπεδο που ήμουν το καλοκαίρι στο Πανελλήνιο, ήθελα να δω που βρίσκομαι στο ξεκίνημα της σαιζόν για να δούμε τι πρόγραμμα θα ακολουθήσω. Στο sprint έκανα πολλά λάθη και δε κατάφερα να φέρω το χρόνο που έχω στα πόδια μου. Στο Keirin έτρεξα παρά πολύ καλά σε δυνατές κούρσες κατάφερα να περάσω στους 12, συμμετείχα στον μικρό τελικό και βγήκα 11ος . Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός με αθλητές συμμαντικούς από τις Εθνικές Ομάδες της Πολωνίας, Ουκρανίας, Λιθουανίας & Ουγγαρίας. Θέτουμε νέους στόχους μέχρι την Άνοιξη με σκοπό να συμμετέχω σε κάποια ακόμη Grand Prix

Δημήτρη πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου, ευχόμαστε από καρδιάς να εκπληρώσεις κάθε προσδοκία σου και εμείς από την πλευρά μας θα σταθούμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας.
kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This