Μεταγραφές 2023-2024

2 Νοεμβρίου 2023 | Δρόμος, Νέα, Πίστα, Χώμα

ΠΟΔΗΛΑΤΗ!!!

Μη χάσεις την ευκαιρία να αποφασίσεις για σένα και το μέλλον σου στο άθλημα!

Στις 10 Νοεμβρίου ανοίγει η φετινή περίοδος των μεταγραφών, με καταληκτική ημερομηνία τη 10η Δεκεμβρίου 2023, όπως ορίζει ο νέος κανονισμός, τον οποίο μπορείς να βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου, μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Πιστοί στην αρχή μας αυτή εδώ και δεκαετίες, για την απόλυτη ελευθερία του Αθλητή να επιλέξει το περιβάλλον μέσα στο οποίο επιθυμεί να συνεχίσει το άθλημα, σας ενημερώνουμε ότι η επιλογή είναι πάντα δική σας, για το αν επιθυμείτε να παραμείνετε ή να μεταγραφείτε.

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

Ο ερασιτέχνης αθλητής κατά την διάρκεια της χρονιάς παίρνει ό,τι παίρνει και δίνει ό,τι δίνει στον Σύλλογο του, και στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν κάνει τον απολογισμό του και παίρνει τις όποιες αποφάσεις του. Άλλωστε το ίδιο κάνουν και οι Σύλλογοι, στο τέλος της σεζόν αποφασίζουν πώς θα λειτουργήσουν την νέα περίοδο.

Έτσι λοιπόν οι Αθλητές μας και όχι μόνον, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν σε κάποιο νέο περιβάλλον, αλλά και όσοι επιθυμούν να έρθουν κοντά στον Κρόνο Νίκαιας, θα πρέπει να μελετήσουν το θέμα σχολαστικά αφιερώνοντας λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, διαβάζοντας για να γνωρίζουν τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που έχουν.

Πάντα με εκτίμηση και απόλυτη προτεραιότητα στον ΠΟΔΗΛΑΤΗ!!!

Φωτογραφίες © Νάσος Τριανταφύλλου / www.nassostriantafyllou.gr

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This