Στο Γύρο Τουρκίας ο πρόεδρος του Κρόνου, κ. Παντελής Παπάζογλου

9 Οκτωβρίου 2023 | Διεθνή, Δρόμος, Νέα

Με σημαντική παρακαταθήκη την κατά τεκμήριο επιτυχημένη παρουσία της Continental ομάδας SPTableware στο διεθνές ποδηλατικό στερέωμα, η διοίκηση του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας συνεχίζει να επενδύει στην εξωστρέφεια και στις στενές σχέσεις με σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Παντελής Παπάζογλου, βρίσκεται στην Τουρκία, επίσημος προσκεκλημένος του Δημάρχου Κωνσταντινούπολης, κ. Εκρέμ Ιμάμογλου και του προέδρου της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Εμίν Μουφτίογλου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον 58o Προεδρικό Ποδηλατικό Γύρο Τουρκίας (58thPresidential Cycling Tour of Türkiye), συνοδευόμενος από τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής και της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και επίτιμο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιο Τζήμα.

Ο φετινός Γύρος Τουρκίας έχει επιπλέον Ελληνικό χρώμα με τη συμμετοχή σε αυτόν του Νικηφόρου Αρβανίτου με τη φανέλα της ιταλικής Sofer Savini Due OMZ, αλλά και την παρουσία του κ. Βλαδίμηρου Πέτσα, ως Race Director.

Ο κ. Παπάζογλου θα παραμείνει στην Τουρκία καθ΄όλη τη διάρκεια αυτής της σπουδαίας ποδηλατικής διοργάνωσης, όπου θα έχει επαφές με παράγοντες του αθλήματος της γείτονος χώρας.

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This