Με λαμπρότητα η ετήσια γιορτή του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας

4 Μαρτίου 2024 | Διεθνή, Δρόμος, Νέα, Πίστα, Χώμα

Στην φιλόξενη και πολύ καλά οργανωμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας, βρεθήκαμε την Κυριακή 3 Μαρτίου προκειμένου να γιορτάσουμε τις δράσεις του Συλλόγου μας και τις επιτυχίες των αθλητών μας την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Έδωσαν το παρόν, ο Δήμαρχος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη κ. Κώστας Μαραγκάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής & εκπρόσωπος της Ποδηλασίας κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης,  ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Λιβανός, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη κ. Μουταφίδης Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΕΟΠ κ. Ιάκωβος Γεωργίου, ο επί τιμή Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ποδηλασίας κ. Αθανάσιος Τζήμας, ο Πρόεδρος της ΤΕΠΑ κ. Δημήτρης Ζωναράς, από τον ΠΣ Μάνδρας οι κ. Ηρακλής Ντάρδας και Παναγιώτης Δημητρούλης, από την ΕΔΟΚ ο κ. Παντελής Καστρινάκης, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Πίστας Κωνσταντίνος Λιβανός & Παναγιώτης Λέκκας, ο Πρόεδρος του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη κ. Λάκης Περτέσης, ενώ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος μας έστειλε χαιρετισμό.

Παρόντες εκπρόσωποι των πολύτιμων Χορηγών και υποστηρικτών μας: 

  • Sp Tableware
  • Kefalas Bikes
  • ToFarmakeioMou
  • Sky Printing
  • Soumas Batteries
  • Demaraz Sportswear
  • Force Bike Componentes Koniaris
  • Sidi & Michelin Tzortzopoulos Bikes
  • Feedback Sports KSports
  • Moustakas Toys.

Η αίθουσα πλημμύρισε από τις Αθλήτριες και τους Αθλητές μας, τους Προπονητές μας, τις Οικογένειές τους, Κριτές Ποδηλασίας, Φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας κ. Παντελή Παπάζογλου για τις δράσεις μας την χρονιά που έφυγε, με αναφορά στις επιτυχίες των Πρωταθλητών μας, την προσφορά των Αθλητών μας, τις αποστολές μας εντός (45) και εκτός (13) Ελλάδας.

Τις διοργανώσεις αγώνων του 2023 (10 συνολικά σε δρόμο, πίστα και βουνό), την προβολή του αθλήματος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τη στήριξη σε τουριστικές ποδηλατικές εκδηλώσεις  σε ιστορικά σημεία της Ελλάδας σε συνεργασία με την Gazzetta dello Sport, τις δράσεις της Ακαδημίας μας, των Junior, Elite και Masters Αθλητριών και Αθλητών μας.

Την στήριξη του Συλλόγου, από τους φορείς, Δήμο, Ε.Ο.Π., Ε.Ο.Ε. & Γ.Γ.Α.

Στην συνέχεια προχωρήσαμε στις απονομές τιμητικών πλακετών σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες και στο καλωσόρισμα των νέων Αθλητριών και Αθλητών που εντάχθηκαν στην δύναμη του Συλλόγου.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, η τιμητική βράβευση στον Πρωταθλητή μας Γιώργο Μπούγλα για την πρόκριση και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η πίτα ήταν μια ευγενική προσφορά του ζαχαροπλαστείου ZACHARIAS SWEET LOVE, του κου Χατζάκη Ζαχαρία ενώ η εταιρία Ποδήλατα Κεφαλάς πρόσφερε στον τυχερό κάτοχο του φλουριού, ένα ποδήλατο ΜΤΒ της IDEAL.

Ευχαριστούμε τον Πάνο Μοσχογιαννάκη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

Φωτογραφίες

© Πάνος Μοσχογιαννάκης

kronoslogo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας μας!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο email που σας στείλαμε!

Share This